Un cuplu din Africa de Sud au batut recordul!

295
- Advertisement -

Fericitul cuplu

Sursa: mothership.sg

Faceți cunoștință cu Gosiame Thamara Sithole și soțul ei Teboho Tsotetsi din Pretoria, Africa de Sud.

Ați auzit vreodată de un caz în care mulți copii s-au născut odată în Africa de Sud? Eu unul nu am mai auzit de asta până acum. De aceea, cred că acest cuplu va fi faimos, iar povestea lor va fi cunoscută și peste ani.

Advertisement

Sunt sigur că mulți oameni vor crede la fel. În ciuda faptului că Africa de Sud încă se luptă cu multe probleme, printre care și economia, nașterea acestui număr impresionant de copii este o veste bine primită pentru ei.

Această poveste ii are în prim plan pe noile celebritati din Africa de Sud, Gosiame și Teboho Tsotetsi, care își doriseră mereu sa aiba o familie mare. Cu toate acestea, nu s-au gandit nicioadata ca vor fi binecuvantati cu atât de mulți copii odată.

Gosaime, în vârstă de 37 de ani, este din orașul Tembisa din Ekurhuleni, Africa de Sud și lucrează ca manager de magazin, iar soțul ei, Teboho, este șomer. Gosaime născut după 29 de săptămâni de sarcină.

Surpriza din camera de așteptare.

Sursa: bbc.com

În timpul sarcinii, ecografia a arătat doar 8 bebeluși, însă în sală de naștere toți au fost luați prin surprindere de ce s-a intamplat. Tot personalul din sală de naștere a fost șocat, pentru ca au aflat, pe loc, că nu sunt 8 bebeluși, așa cum a arătat ecografia.

Când tatăl bebelușilor și soțul doamnei Thamara Sithole, o femeie sud-africană de 37 de ani,  a fost intervievat, acesta a spus că a fost mai fericit și emoționat ca niciodată după ce s-au născut bebelușii. El a spus și că nu a crezut niciodată că i se va întâmplat asa ceva. Acesta a mai spus și că este un adevărat miracol de la Dumnezeu.

Sarcina lui Sithole a fost considerată ca fiind cu un risc ridicat, deoarece riscul asociat cu sarcinile cu un număr mare de bebelusi este de cinci ori mai mare în comparație cu cele normale, cu un singur copil. Directorul spitalului, doctorul Sello Tshabalala, a spus că a fost un miracol de la Dumnezeu. El a mai spus că aceasta intamplare a adus un nou record în Africa de Sud. A spus și că încă așteaptă ca Guinness să recunoască acest record.

Advertisement