Trucul Pe Care Mecanicii Auto Nu Vor Să Îl Afli!

19624
- Advertisement -

O întâmplare nefericită în trafic este coșmarul fiecărui șofer. Indiferent că conduceți mașina dumneavoastră nouă, sau economisiți bani pentru altceva, având un accident vă poate răni în mai multe feluri. Răni, pagube, probleme legale, iar lista continuă.

O vizită neplanificată la service vă poate aduce o gaură în contul bancar.

Advertisement

Costisitor

În afara faptului că aveți traume atât fizice, cât și morale, costurile pentru reparația mașinii pot ajunge la o mulțime de bani. Se pare că nu puteți niciodată ști cât costă să reparați o simplă îndoitură, de exemplu. Cei mai mulți oameni nu au experiență cu atelierele auto, ceea ce înseamnă că acestea vă pot păcăli că aveți o problemă mult mai mare de fapt! Vă pot convinge să faceți o inspecție a motorului sau să vă dea diagnosticuri suplimentare, ca să cheltuiți mai mulți bani. De fapt, dacă unica voastră problemă este o simplă îndoitură, lăsați-ne să vă arătăm cum puteți rezolva această problemă simplu și acasă!

Continuați să citiți pentru o explicație detaliată a acestui truc!

Apa fierbinte

Nu vă va veni să credeți cât este de ușor să faceți asta singuri. Doar puneți un ceainic cu apă la fiert și luați o pompă de toaletă. Sună ciudat, dar funcționează, vă garantăm!

  • Luați un ceainic cu apă și puneți-l la fiert.
  • Odată ce a fiert, luați vasul cu grijă, mergeți afară și turnați apa direct pe îndoitură, Aveți grijă să nu vă ardeți.
  • Acum vine partea distractivă – pregătiți pompa! Plasați-o pe marginea zonei lovite și începeți să trageți, încet, dar sigur. Continuați până ajungeți la zona loviturii.
  • În câteva minute – dacă ați fost atent, îndoitura ar trebui să dispară! E ca și magia, doar că mai bună. Mașina dumneavoastră va arăta ca nou!

Uitați-vă la acest videoclip ca să vedeți cum se face:

 

Advertisement