Vezi Cum Lungimea Degetelor Îți Dezvăluie Identitatea

27868
- Advertisement -

Când vine vorba de descoperiri medicale, par prea dificile pentru majoritatea dintre noi să le înțelegem. Fie aceasta, ori sunt prea deprimante, ca și faptul că încă nu există un tratament pentru cancer, nu? Se pare că am găsit un fapt amuzant și interesant despre corpul uman, ceva ce ar putea fi nou pentru dumneavoastră!

Advertisement

Si nu e atât de evident ca culoarea părului dumneavoastră sau grupa sângelui – pariem că vă întrebați despre ce ar putea fi asta.

Degete

Da, vorbim despre mâinele dumneavoastră, anume despre degetele dumneavoastră. Cine ar fi crezut că personalitățile sunt legate de această parte a corpului uman? Acest experiment a durat mult timp, aparent. Sunt diferite chestii pe care le putem spune, bazându-ne pe lungimea degetelor dumneavoastră.

Aflați mai multe pe pagina următoare!
Cheia secretului este legătura dintre degetul arătător și cel inelar. Nu fiți păcăliți de această imagine, doamnelor – acest test se aplică doar bărbaților! Lungimile degetelor corelează cu nivelurile de testosteron din corb. Cele trei tipuri sunt A, B și C, ca în imagine.

Ca o remarcă, femeile pot găsi asta folositor deasemenea. Gândiți-vă la întâlniri!

A. Deget Arătător Scurt, Deget Inelar Lung

Aparent, bărbații chipeși aparțin acestei categorii. Drăguți și abordabili – sunt rapizi când vine vorba să-ți facă prieteni. Când vine vorba de a profita de șansa lor, aceștia devin mai îndrăzneți și insistenți. Cu toate acestea, această trăsătură le prinde bine în lumea afacerilor, întrucât au talentul natural de a face bani.

B. Deget Inelar Scurt, Deget Arătător Lung

Bărbații din această categorie par să fie siguri de sine și puțin zădarnici. Destul de ciudat, dar acest tipi par să prospere când sunt lăsați singuri și sunt cei mai productivi când lucrează singuri. Dacă vă îndrăgostiți de un bărbat cu așa formă a mâinii, fiți gata să luați inițiativa, întrucât ei nu se grăbesc să invite pe cineva.

C. Degetul Inelar Și Degetul Arătător Au Aceeași Lungime

O lungime egală a degetelor înseamnă o personalitate balansată. Acești bărbați sunt concentrați pe relație și prietenoși, prețuiesc loialitatea mai presus de toate. Par să fie în armonie cu ei înșiși și cu lumea și de obicei sunt foarte comozi.

Advertisement