A Cumpărat O Casă Și Nu Avea Idee Ce Mistere Ascunzea

29992
- Advertisement -

Achiziția unei proprietăți noi este mereu un moment captivant. Nu contează dacă cumpărați prima sau a zecea casă, este la fel de interesant să alegeți și să o luați. Acest pompier nu avea răbdare să se mute în noua lui casă – și a găsit o surpriză uriașă în curtea din spate!

Cetățeanul american John Smith nu era conștient când și-a cumpărat noua casă. Însă achiziția s-a dovedit a fi cel mai uimitor moment din viața sa, datorită unor zvonuri din cartier! Proprietarul precedent a menționat niște povețti despre ceva ce ar putea fi îngropat în curtea din spate.

Advertisement

John nu a putut ignora aceste zvonuri, era prea curios, așa că a decis să ia măsuri. Era pregătit să face orice pentru a rezolva acest mister. A luat o lopată, s-a dus în curtea din spate și a început să sape.

A realizat repede că ar avea nevoie de ceva mai mare decât o lopată. Nu avea idee ce căuta, dar a cumpărat unelte mai puternice. Nu a avut niciun plan exact despre unde să sape și cum, așa că a ajuns să facă gropi mici. După ce a săpat patru gropi, s-a ales cu un gazon ruinat.

John a început să se îngrijoreze că lucrul pe care îl căuta ar fi putut fi deja distrus de căutarea lui neglijentă. Exasperat, a încetat săpăturile.

Cu toate acestea, a avut o idee. Continuați să citiți pentru a afla ce a făcut în continuare!

Advertisement