Un cuplu din Africa de Sud au batut recordul!

292
- Advertisement -

A Un nou record mondial a fost atins!

Sursa: snopes.com

În sala de naștere, medicii au fost șocați să vadă numărul bebelusilor. Se spune ca din numărul de 10 copii! 7 din aceștia sunt băieți iar 3, fete.

Dacă credeți că sa dai naștere unor gemeni este dificil, ce mai puteți zice de nașterea a 10 bebeluși odată? Asta a și făcut soția unui bărbat sud-african, potrivit numeroaselor articole locale din mass-media.

Advertisement

Soțul, rămas fără cuvinte, al lui Gosiame Thamara Sithole, Teboho Tsotetsi, a spus că au fost uimiți de aceasta veste, mai ales după de în timpul sarcinii, la ecograf se vedeau doar opt copii.

Dacă acesta stire este adevărata, atunci a fost atins un nou record mondial. Continentul african deținea deja recordul pentru cel mai mare număr de copii supraviețuitori născuți la o singură naștere, care este de 9.

Multă dragoste și susținere din partea tuturor

Sursa: celebsnow.co.za

Întreaga familie a primit mult sprijin și dragoste din întreaga lume …

Cu toate acestea, există destule voci care se îndoiesc de acest uimitor număr  și investighează cazul, pentru a vedea dacă afirmația lor despre cei 10 bebeluși este adevărat sau nu. Tu ce crezi? Este adevărat ce spun aceștia? Avem un nou record mondial?

Advertisement