Soluția Ingenioasă Creată Pentru Cei Cu Dizabilități

15841
- Advertisement -

În aceste zile și timpuri, fiecare persoană ar trebui să poată accesa clădirile publice, chiar dacă au handicap. Când îți trăiești viața într-un scaun cu rotile, este ca un scop să ai cât mai multă independență posibil. Dar dacă vă uitați la această imagine, vă puteți intreba – cum va ridica scările această biată femeie? Nu este nicio rampă, niciun lift, dar, din fericire, există un buton pe care îl poate apăsa. Cum funcționează?

Acest truc face accesibil accesul în clădiri pentru cei cu scaun cu rotile doar cu o atingere de buton!

Advertisement

Pasaje

Cu toate că sunt mereu inovații când vine vorba de arhitectură, unele clădiri nu sunt potrivite pentru așa lucruri. Aceste clădiri încearcă să se revanșeze cu rampe, improvizații și personal care ajută oamenii cu dizabilități să urce scările. După cum vă puteți imagina, asta este foarte dificil pentru toți. Trebuie să fie o opțiune mai bună de a rezolva problema – și aceasta există!

Schimbarea

Compania britanică All Good Trio a venit cu o soluție, după ce au realizat că trebuie să fie un mod mai ușor decât a reconstrui intrările. Cu designul lor inovativ, nicio clădire nu trebuie restaurată masiv și cu atât mai bine, rezultatul este practic invizibil de afară!

Continuați lectura pe pagina următoare pentru a vedea invenția minunată în acțiune!

Rezultat High Tech

Ce credeți că au inventat? O treaptă mobilă care apare și se retrage la comandă! Treptele All Good Trio Sesame sunt camuflate ca trepte obișnuite de piatră – ca să poată fi instalate și pentru clădiri vechi, precum muzee, fără a le strica aspectul. Trebuie doar să apăsați un buton pentru a privi această invenție cum se desface  și relevă un mod convenabil de a intra în orice clădire.

Uitați-vă la acest videoclip pentru a vedea Treptele Sesame în acțiune!

Advertisement