A Cumpărat O Casă Și Nu Avea Idee Ce Mistere Ascunzea

29988
- Advertisement -

John avea un plan nou pentru a căuta comoara secretă. S-a dus la primărie să ia toată informația posibilă despre casa lui. Majoritatea documentelor John le știa deja.

Cu toate acestea, datorită unei schițe mici a unui teritoriu, John a aflat ceva nou. Conform documentelor, în 1961 o companie care construia piscine a cerut un permis de construcție – dar nu era nicio piscină în curtea din spate. De ce avea nevoie compania de acel permis?

Advertisement

După ce a descoperit schița, John a înțeles că trebuia să fie mult mai atent cu căutarea lui. A angajat profesioniști, care au adus instrumentele necesare pentru această treabă. Datorită detectoarelor de metal, au făcut o descoperire care îi va duce mai aproape de aflarea comorii.

John era în extaz când detectoarele au început să sune în 2 locuri separate. A marcat cele 2 locuri cu atenție și s-a odihnit puțin pentru a plănui continuarea căutării.

Pariem că sunteți curioși să știți ce a găsit – continuați întâmplarea pe pagina următoare!

John a luat din nou lopata și a început să sape, dar de data asta a știut exact unde trebuie să o facă.

Nu i-a luat mult timp până a atins ceva solid cu vârful. Era atât de aproape să rezolve misterul. A realizat repede că ceea ce a găsit nu putea fi o simplă fântână sau o țeavă. John a ajuns să aibă mai multe întrebări despre descoperirea sa.

Advertisement