Dette er den nemmeste måde at rengøre et bruseafløb på uden flydende afløbsrens!

3105
- Advertisement -

Et bruseafløb er et sted, der er let at glemme, men meget svært at rengøre, når først det bliver beskidt!

Når du flytter ind i en ny lejlighed, er det et almindeligt problem at stå med et plettet eller tilstoppet afløb på badeværelset. Dette tip sikrer, at du ikke behøver besværet med at købe dyre rengøringsmidler eller skrubbe i det uendelige, hvis du støder på et bruseafløb, der er dækket af genstridigt snavs og kalk!

Advertisement

Hvis du ikke holder øje med rengøringen på badeværelset, kan afløbet blive en kilde til alle mulige problemer, f.eks. at det bliver tilstoppet eller lugter dårligt. Mange problemer kan imødegås med denne enkle rengøringsmetode, som vi deler med dig her.

Er du bange for at skulle bruge en formue på VVS-service? Så behøver du ikke lede længere! Dette vil hjælpe dig med at undgå unødvendige ekstraudgifter, du vil også spare en masse penge på rengøringsmidler. Du har kun brug for simple husholdningsartikler, som du måske allerede har i skabet!

Vi vil vædde med, at du er spændt på at vide, hvad hemmeligheden er – klik for at se mere på næste side!

De ting, du skal bruge:

  • 100 ml eddike (fortrinsvis destilleret i stedet for økologisk eddike)
  • 50 g natron
  • Varmt vand

Sådan starter du:

Først skal du anskaffe dig en køkkenvægt og måle ingredienserne i separate beholdere, inden du blander dem. Hvis du ikke har en køkkenvægt, er det ikke noget problem – prøv bare at holde et forhold på 1:2 mellem natron og eddike! Hæld nu ingredienserne sammen, bland det en smule og hæld det ned i afløbet. Blandingen vil begynde at skumme på grund af reaktionen mellem natron og den sure eddike – det er det, der hjælper med at slippe af med al slags snavs på svært tilgængelige steder, som f.eks. i bruseafløbet. Når du har hældt det i afløbet, skal du lade det sidde i ca. 2 timer og derefter skylle med varmt vand.

Disse nemme, billige og naturlige ingredienser er de bedste rengøringsredskaber at have til rådighed. De er helt uskadelige i modsætning til de skrappe kemikalier i kommercielle rengøringsmidler, og du kan bruge denne metode så ofte du vil!

Hvis du har fundet dette rengøringstip nyttigt, så sørg for at dele det med dine venner!

Advertisement