En sydafrikansk kvinde satte ny rekord ved at føde

2958
- Advertisement -

Det Lykkelige Par

Source: mothership.sg

Mød Gosiame Thamara Sithole og hendes mand Teboho Tsotetsi fra Pretoria, Sydafrika.
Har du nogensinde hørt om en sag om decuplets i Sydafrika? Jeg har aldrig hørt om den før.
Derfor tror jeg, at dette par vil blive berømte, og at deres historie vil blive fortalt i mange år fremover.
Jeg er sikker på, at mange mennesker vil tænke det samme som jeg. Selv om Sydafrika stadig kæmper med sin økonomi og andre problemer, er fødslen af dette forbløffende antal babyer gode nyheder for dem.

Denne historie handler om det nyligt berømte sydafrikanske par Gosiame og Teboho Tsotetsi, som altid har ønsket sig en stor familie. De havde dog aldrig forventet at få så mange børn på én gang.

Advertisement

Gosaime, 37 år, er fra Tembisa Township i Ekurhuleni i Sydafrika og arbejder som butikschef i en detailbutik, mens hendes mand Teboho er arbejdsløs. Gosaime fødte sine børn efter 29 ugers graviditet.

En Overraskelse I Fødestuen

Source: bbc.com

Under graviditeten viste ultralydsundersøgelsen kun 8 babyer, men alle blev overrasket på fødestuen. Personalet på fødestuen var chokeret, da de fandt ud af, at der ikke var 8 babyer, som ultralydsrapporten viste.

Da faderen til babyerne blev interviewet, som også er ægtemand til Thamara Sithole, en 37-årig sydafrikansk kvinde, blev han interviewet. Tboho Tsotetsi sagde, at han var så glad og følelsesmæssigt rørt, efter at babyerne var blevet født. Han sagde, at han aldrig havde troet, at dette ville ske for ham i hans liv. Han sagde, at det er et mirakel fra Gud.

På fødestuen var lægerne så overraskede over at se så mange babyer.

Sitholes graviditet blev betragtet som højrisiko, fordi der er fem gange større risiko forbundet med flerfoldsfødsler end med enkeltfødsler. Hospitalets direktør, dr. Sello Tshabalala, sagde, at det var et Guds mirakel. Han sagde også, at det var en ny verdensrekord som blev sat i Sydafrika. Han sagde også, at han stadig venter på Guinness’ anerkendelse af denne rekord.

Advertisement