Жена от Южна Африка очаква да роди 8 деца, когато се случва нещо неочаквано

2092
- Advertisement -

Щастливите съпрузи

Source: mothership.sg

Запознайте се с Джозиам Тамара Ситол & съпругът й Тебохо Цотеци от Южна Афика, Претория.

Чували ли сте з́а случая на десетзнаците в Южна Афика?

Advertisement

Аз лично никога не бях чувала.

Ето защо си мисля, че тази двойка ще стане известна и тяхната история ще се разказва от поколение на поколение.

Сигурна съм, че много хора ще си помислят същото като мен.

Макар че Южна Афика е страна, която е икономически неравнопоставена и има ред други проблеми, едновременната поява на бял свят на този невероятен брой деца, е добра новина идваща от тази страна.

История е за нашумялата напоследък южноафриканска двойка Джозиам и Тебохо Цотеци, които са мечтаели за голямо семейство , но никога не са очаквали да имат толкова много бебета наведнъж.

Джозиам на 37, e от градчето Тембиса, област Екурхулени, Южна Афика. Тя е управител на магазин, а съпругът й Тебохо е безработен. Джозиам ражда бебетата си след 28 седмична бременност.

Изненада в родилната зала

Source: bbc.com

По време на бременността видеозонът показвал само 8 бебета, но тогава всички били изненадани в родилнoто: Персоналът в родилната зала останал изумен, когато открили, че бебетата не са 8, както показвал видеозонът.

След това, в интервю, Тебохо Цотеци, баща на бебетата и съпруг на 37 годишната г-жа Тамара Ситол от Южна Афика, споделя, че е много щастлив и развълнуван от раждането на бебетата. Той добавя, че никога не е предполагал, че ще му се случи подобно нещо и че това е чудо дадено от богa.

В родилната зала лекарите се изенадват при вида на толкова много бебета.

Бременността на г-жа Ситол се смятала за високо рискова , защото опасността при многоплодни раждания е 5 пъти по- висок, отколкото при едноплодно раждане. Директорът на болницата, Село Шабалала, отбелязва, че това е чудо от бог. Той казва също, че говорим за нов световен рекорд в Южна Афика и че чака за вписване на рекордa в книгата на Гинес.

Advertisement